En

دکتر محمّد نهاوندیان ازبیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ بازدید کرد

دکتر نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور و رئیس موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت وبرنامه ریزی با حضور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) و نخستین نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید بازدید کرد.

دکتر نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور ورئیس موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت وبرنامه ریزی  با حضور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) و نخستین نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید بازدید کرد.وی در این بازدید که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، ضمن بازدید از غرفه های مختلف این دو نمایشگاه در گفت و گو با جوانان کارآفرین و فعالان حوزه کسب و کار های نوپا و تجارت الکترونیک با روند فعالیت این افراد، اشتغالزایی مشاغل نوپا و تولید محصولات آنان آشنا شد و بر ادامه و تسریع خدمات و فعالیت های جوانان تاکید کرد

فعالان تولید کننده محصولات داخلی و حوزه اقتصاد دیجیتال و کسب و کار های نوپا با بیان مهم‌ترین دغدغه ها ،درخواست‌ها و پیشنهادهای حوزه کاری خود، چالشها و راهکارهای ساخت داخل در بخش صنعت،نقش کارگزاران تبادل فناوری در رونق تولید،نقش صندوق های حمایتی و روش های نوین تامین مالی برای ساخت داخل و تشریح ظرفیت های داخلی و حداکثر استفاده از توان ساخت داخل را مطرح کردند.


تصاویر :

 










یکشنبه 30 تیر 1398
کد خبر: 4092

شبکه‌های اجتماعی

Powered by Tetis PORTAL