En

دبیر علمی همایش : استفاده از ظرفیت خصوصی ضروری است

دبیر علمی همایش ملی مشارکت عمومی و خصوصی در توسعه زیرساخت گفت: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در مراحل طراحی، اجرا و بهره برداری طرح ها ضروری است و می تواند به توسعه زیرساخت ها کمک کند.

غلامحسین فیروزفر در حاشیه این همایش افزود: سومین اجلاس وزرای آسیا و اقیانوسیه با موضوع مشارکت عمومی و خصوصی در حوزه زیرساخت؛ آبان امسال با حضور 62 کشور در ایران برگزار خواهد شد.

وی گفت: این اجلاس با همکاری جمهوری اسلامی ایران و یکی از معاونت های سازمان ملل (اسکاپ) برگزار خواهد شد.
فیروزفر افزود: برای ارائه گزارش جامع و فنی در این اجلاس، همایش ملی مشارکت عمومی و خصوصی در توسعه زیرساخت برپا شد تا مسئولان و شرکت کنندگان بیش از پیش با ادبیات این حوزه آشنا شوند.
وی با بیان اینکه مشارکت بخش خصوصی در توسعه زیرساخت اهمیت فراوانی دارد گفت: البته حضور بخش خصوصی نباید در قالب واگذاری ها باشد بلکه باید در قالب مشارکت از توان این بخش استفاده کرد.
دبیر علمی این همایش افزود:
40 مقاله در این همایش دو روزه از سوی صاحبنظران ارائه خواهد شد و محورهای همایش در چهار موضوع عمده ازجمله ظرفیت بخش خصوصی و تعاونی، ظرفیت بخش عمومی، راهکارهای حقوقی و قانونی تضمین موفقیت بخش خصوصی و بازارهای مالی طبقه بندی شده است.

شنبه 10 تیر 1391
کد خبر: 348

شبکه‌های اجتماعی

Powered by Tetis PORTAL