به گزارش روابطعمومی مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی، روز سهشنبه سیام آبان ماه جمعی از نخبگان علمی کشور ضمن بازدید از امکانات مؤسسه با جمعی از معاونین و اساتید مؤسسه دیدار کردند. در این مراسم دکتر مهدی فدایی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ضمن عرض خیرمقدم به نخبگان علمی، هدف از برگزاری این بازدید را آشنایی با مجموعه فرایندها و ماموریتهای مهم مؤسسه عنوان کرد. وی گفت: آنچه از عنوان مؤسسه برمیآید یک مؤسسه عالی آموزشی و پژوهشی است که بخشی از آن مربوط به وزارت علوم و تربیت دانشجویان حوزه نظام برنامهریزی و بخشی دیگر مربوط به فعالیتهای حوزه پژوهشی است که در دورانی در ذیل نهاد ریاست جمهوری قرار داشته و هماکنون فعالیت خود را بیشتر در حوزههای پژوهشی در خدمت اهداف و سیاستها و برنامههای سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه میکند.
دکتر فدایی افزود: بر اساس نمودار و چارت تشکیلاتی مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی، رئیس مؤسسه عنوان مشاور محترم رئیس جمهوری را نیز دارد و وظیفه مهمی در این راستا برای مؤسسه در سطح کلان نظام مدیریت و برنامهریزی کشور دیده شده است. وی افزود: مسئولیت اصلی مدیریت و برنامهریزی کشور و متولی کنترل بهره وری و نظامات برنامهریزی، سازمان برنامه و بودجه است و در این فضا قاعدتاً هدف اصلی از طراحی مؤسسه این بوده که به عنوان یک عقل متصل در کنار این سازمان در بدنه اجرایی کشور و در سطح کلان نظام بتواند گزارشهایی را تهیه کند و چراغی را در مسیر حرکت مستمر دولت روشن کند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی مؤسسه گفت: این مؤسسه با طراحی معاونتهای تخصصی در مقاطع مختلف، گزارشهای مهم و تصمیمسازی را تهیه و نظاممند کرده و در سطوح مختلف سازمان برنامه و بودجه،هیئت دولت و نهاد ریاست جمهوری ارائه و بر همان مبنا تصمیمگیری شده است. دکتر فدایی در ادامه گفت. جنس مؤسسه جنس آموزشی و پژوهشی است و فرایند و خروجی مؤسسه در طول این سالها در این راستا بوده که وضعیت موجود کشور را مخصوصاً با محوریت نظام برنامهریزی رصد و پایش کند و در مسائل مرتبط با حوزه اقتصادی فکر کند و راه حل ارائه نماید. وی ضمن اشاره به اهمیت گزارشهای معاونتهای پایش و پژوهشی در تصمیمگیریهای سیاستی سازمان برنامه و بودجه و نهاد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: دبیرخانه ستاد اقتصادی دولت نیز در این موسسه، با حضور اساتید و کارشناسان صاحبنظر کارگروههایی تخصصی را تشکیل داده و مسائل اقتصادی را در ۱۵ محور طراحی، تلخیص و پایش کرده است.
وی گفت: این مؤسسه در بحث ایدهپردازی و نظام فکری مجموعه مهمی است و آمادگی داریم از این ظرفیتها به طور کامل استفاده کنیم لذا از جامعه نخبگانی و علمی کشور در حوزه نظام برنامهریزی دعوت میکنیم تا ایدههای ارزشمندشان را بر اساس ساختارهای تعریف شده مؤسسه ارائه کنند و یک حلقه واسطی را با بدنه اجرایی کشور تشکیل دهند. در ادامه دکتر جواد حسینزاده معاون توسعه کسب و کار، دکتر والیزاده معاون پایش و سیاستهای اقتصادی و دکتر طاهرپورکلانتری سرپرست دفتر طرحهای پژوهشی به ارائه گزارشی تخصصی از وضعیت حوزههای آموزشی و پژوهشی مؤسسه پرداختند. در پایان این مراسم نخبگان علمی به ارائه نقطهنظرات و دیدگاههای خود در مسائل و موضوعات مختلف پرداختند.
معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی
دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات