امور تغذیه اداره کل امور دانشجویی موسسه وظیفه نظارت بر تأمین، تهیه و توزیع غذای سالم و بهداشتی دانشجویان را بر عهده دارد و با انجام اقدامات لازم میکوشد از طریق ارائه غذای مناسب و بهداشتی در تمام روزهای کاری هفته برای وعده ناهار و وعده های شام، سحری و افطاری (در ایام امتحانات) رضایت خاطر دانشجویان را فراهم نماید.
اهداف:
- ارتقای سطح ایمنی و سلامت جسمی دانشجویان؛
- ساماندهی دستورالعمل ها، ضوابط و قوانین حاکم بر غذای دانشجویان؛
- تعیین الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در زمان آمادهسازی، تهیه، طبخ و سرو غذا.
|