تغذیه دانشجویی 

 

معرفی

امور تغذیه اداره کل امور دانشجویی موسسه وظیفه نظارت بر تأمین، تهیه و توزیع غذای سالم و بهداشتی دانشجویان را بر عهده دارد و با انجام اقدامات لازم می‌کوشد از طریق ارائه غذای مناسب و بهداشتی در تمام روزهای کاری هفته برای وعده ناهار و وعده‏ های شام، سحری و افطاری (در ایام امتحانات) رضایت خاطر دانشجویان را فراهم نماید.

 

اهداف:

-        ارتقای سطح ایمنی و سلامت جسمی دانشجویان؛

-        سامان‏دهی دستورالعمل‏ ها، ضوابط و قوانین حاکم بر غذای دانشجویان؛

-        تعیین الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در زمان آماده‌سازی، تهیه، طبخ و سرو غذا.

 

ورود به سامانه اتوماسیون تغذیه

 

قوانین و مقررات

 

ناهار دانشجویی

سرو شام، سحری و افطاری در خوابگاه‌‏ها

کمک هزینه شام

 

معرفی سالن غذا خوری

 

سالن رستوران دانشجویی واقع در طبقه 1- ساختمان هیئت‌علمی می‌باشد که در حال حاضر به دانشجویان در وعده ناهار به صورت روزانه با ظرفیت 100 نفر سرویس می‌دهد. این سالن دارای 1 ورودی بوده و مجهز به 1 خط سرو غذا می‌باشد.

 

مسئول پیگیری و هماهنگی تغذیه دانشجویی خانم عبداله‌زاده مستقر در اتاق 306 می‌باشند.