چاپ        ارسال به دوست

رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور گفت: لايحه برنامه هفتم در ۲۲ فصل و بخش تنظيم شده است كه نگاه اصلي در برنامه حل ناترازي‌ها در كشور است.

 

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي سازمان برنامه و بودجه، داود منظور معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور در همايش معرفي سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه، گفت: تدوين برنامه هفتم از نيمه سال گذشته آغاز شد و در جلسه امروز پيش نويس اين برنامه تببين خواهد شد.
وي افزود: لايحه برنامه هفتم در زماني كه با مجلس توافق شده بود، يعني تا پايان ارديبهشت ماه امسال براي تقديم به مجلس آماده خواهد شد.

معاون رئيس جمهوري گفت: رويكرد برنامه هفتم متفاوت از برنامه‌هاي گذشته است و سياست‌هاي ابلاغي رهبر معظم انقلاب به عنوان محورهاي اصلي برنامه در نظر گرفته شده است. 
منظور ادامه داد: خروجي جلسات تدوين برنامه با دستگاه‌ها منجر به تدوين سند پشتيبان لايحه برنامه هفتم شد.وي با اشاره به اينكه برنامه هفتم يك برنامه مسئله محور است تصريح كرد: آنچه به عنوان مسئله‌هاي كشور در سياست‌هاي ابلاغي احصا شده، به عنوان سرتيتر تنظيم برنامه هفتم است.

رئيس سازمان برنامه و بودجه با بيان اينكه هر مسئله در تدوين برنامه هفتم تبيين، ريشه‌يابي و علت شناسي شد، گفت: براساس نظريات نخبگاني موجود در جامعه بهترين راهكارها براي حل مسائل بررسي و به هدف گذاري‌هاي كمي منجر شد.

منظور با تشريح كليات برنامه هفتم تصريح كرد: براي كوچك‌تر كردن لايحه برنامه هفتم، بخشي از احكام، مجوزها و تكاليف را در قالب مجموعه مقرره‌هاي مصوب دولت تنظيم شد كه براي نخستين بار در كشور اين اقدام در برنامه پنج ساله كشور صورت مي‌گيرد.
وي با اشاره به روند تصويب برنامه هفتم در هيات دولت گفت: آنچه دولت مي‌تواند بدون مداخله مجلس تصويب و اجرا كند، در قالب مجموعه مقرره‌ها تنطيم كرديم كه حدود ۸۰ مقرره است كه اين سند براي ابلاغ و اجرا بايد به تصويب نهايي دولت برسد.

معاون رئيس جمهوري در مورد لايحه برنامه هفتم توسعه، گفت: لايحه برنامه در ۲۲ فصل و بخش تنظيم شده است كه نگاه اصلي در برنامه حل ناترازي‌ها در كشور است.

منظور بيان داشت: يكي از ناترازي‌هاي كشور در حوزه بودجه عمومي است كه مستلزم اصلاح ساختار بودجه است؛ همچنين ناترازي در بخش پولي و بانكي داريم كه نيازمند اصلاح نظام بانكي و افرايش اختيارات بانك مركزي است.
وي با بيان اينكه ناترازي در حوزه صندوق‌هاي بازنشستگي به عنوان يك پديده مخاطره آميز است، بيان كرد: مي‌بايست هر چه زودتر براي آن تدبير انجام دهيم.منظور تاكيد كرد: تلاش شده در برنامه هفتم توسعه براي اين ناترازي‌ها تدبير شود.

وي با اشاره به حوزه سلامت، گفت: علي‌رغم تمام هزينه‌هايي كه دولت انجام مي‌دهد اما هنوز رضايت خاطر در مردم ايجاد نشده است و تحول در نظام سلامت با رويكرد پاسخگويي به انتظارت جامعه مورد توجه ويژه قرار گرفته است.

رئيس سازمان برنامه و بودجه گفت: در همايش امروز ۱۶ نشست براي تبيين برنامه هفتم برگزار خواهد شد و هدف ما جهاد تبيين است. مقام معظم رهبري فرمودند هر آنچه قرار است انجام شود را تببين كنيد.
منظور ادامه داد: تببين باعث همراهي و اجماع خواهد شد و امروز سند برنامه هفتم به عنوان منشور وفاق دولت در پنج سال آينده معرفي مي‌كنيم.
وي گفت: جزييات برنامه هفتم در كميسيون منتخب دولت بررسي شد و آنچه امروز تهيه شده پاسخگوي نيازهاي برنامه ريزي براي پنج سال آينده است.

معاون رئيس جمهوري تاكيد كرد: دولت سيزدهم يك دولت برنامه محور است و نخستين دولتي است كه در ابتداي كار سند دولت مردمي را تصويب و ابلاغ كرد همين دولت است.

منظور گفت: رئيس جمهور در كنار ابلاغ احكام، يك سند انتظار هم ابلاغ مي‌كند كه براساس آن هر يك از وزرا و معاونين رئيس جمهور مي‌بايست مسائل را پيگيري و محقق كند.
وي گفت: امروز خرسند هستيم كه يك گام مهم به سمت تكميل فرآيند برنامه محوري در دولت سيزدهم برداريم و اميدواريم كه با اقدامات برنامه محور بتوانيم با كمترين هزينه بيشترين محصول را دريافت كنيم.
رئيس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: تحول در نظام اداري يك از موضوعات مهمي است كه در برنامه هفتم به آن پرداختيم و ابتكارهاي ارزشمندي در حوزه بهره‌وري و تحول اداري ديده شده است.
منظور گفت: اميدوارم مجموعه اين تدابير كه در سه مجموعه اسناد پشتيبان، احكام لايحه و سند مقرره‌هاي دولت رونمايي مي‌شود، بتواند زمينه حل مشكلات كشور را فراهم كند.
بنابراين گزارش در این همايش با حضور دکتر مخبر معاون اول رئيس‌جمهور و دکتر داود منظور رئيس سازمان برنامه و بودجه از سند برنامه هفتم رونمايي شد


١٠:١٦ - 1402/02/31    /    شماره : ٨٤١٧    /    تعداد نمایش : ٢٤٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: