اخبار و اطلاعیه ‏ها

 

برنامه غذایی ناهار دانشجویی ماه جاری                                                                                                                                                        

 

برنامه غذایی شام ایام امتحانات                                                                                                                                                                             

 

اطلاعیه ارسال غذای مجزا برای خوابگاه ‏ها                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

درباره ما

 

امور تغذیه اداره کل امور دانشجویی موسسه باهدف نظارت بر تأمین، تهیه و توزیع غذای سالم و بهداشتی در جهت ارتقای سطح ایمنی غذا و سلامتی جسمی دانشجویان این مهم را عهده‏دار است و با انجام اقدامات لازم می‏کوشد از طریق ارائه غذای مناسب و بهداشتی در تمام روزهای کاری هفته برای وعده ناهار و شام، سحری و افطاری(در ایام امتحانات) رضایت خاطر دانشجویان را فراهم نماید.

 

قوانین و مقررات

 

 

 

ناهار دانشجویی                                                                                                        

 

کمک هزینه شام                                                                                                                                                                                                    

 

فرآیندها                                                                                                                                          

 

 

 

فرایند نظارت بر غذای دانشجویی(ورود مواد، طبخ و توزیع، بهداشت فردی و رستوران­ها)                                                                                  

فرآیند  نظارت بر توزیع غذا در خوابگاه                                                                                                                                                              

معرفی سالن غذاخوری

 

سالن رستوران دانشجویی واقع در طبقه 1- ساختمان هیئت علمی می باشد که در حال حاضر به دانشجویان در وعده ناهار به صورت روزانه با ظرفیت 100 نفر سرویس دهی می نماید. این سالن دارای 1 ورودی بوده و مجهز به 1 خط سرو غذا می باشد.