١٦:٢١ - 1399/06/26 - تعداد نظرات : ٠

شرایط پذیرش دانشجویان در خوابگاه‌های موسسه
با توجه به شیوع ویروس کرونا پذیرش دانشجویان در خوابگاه‌ها به صورت محدودو و به شرح اطلاعیه انجام خواهد شد.
 ١٦:١٣ - 1399/06/26 - تعداد نظرات : ٠

موضوع: اطلاعیه ثبت نام خوابگاه درنیمسال اول 1400-1399
 ١٤:٥٠ - 1399/06/26 - تعداد نظرات : ٠

تازه های ناشران تهران مردادماه 1399 اعلام شد
با کلیک روی هر یک از گروه های موضوعی اقتصاد، مدیریت، حقوق، علوم اجتماعی، جامعه شناسی و سیاست به عناوین تازه منتشر شده دسترسی پیدا کنید...
 ٠٨:١٢ - 1399/06/25 - تعداد نظرات : ٠

اطلاعيه برگزاري جلسه دفاع از پايان نامه كارشناسي ارشدحقوق (عباس چراغی )
 ١٠:٣٦ - 1399/06/23 - تعداد نظرات : ٠

پیام تسلیت درگذشت زنده‌یاد دکتر امیرافشین فتاحی، عضو محترم هیات علمی موسسه
فقدان استاد فرهیخته آقای دکتر امیر افشین فتاحی باعث تاسف و تالم فروان گردید. درگذشت این استاد ارزشمند را به جامعه علمی، خانواده محترم و همه همکاران صمیمیانه تسلیت عرض نموده و رحمت، مغفرت و علو درجات برای ایشان مسئلت می‌نماییم.
 ١٤:٣٨ - 1399/06/22 - تعداد نظرات : ٠

پیام تسلیت رئیس محترم موسسه به مناسبت درگذشت زنده یاد دکتر افشین فتاحی، عضو محترم هیات علمی موسسه
بسمه تعالی انالله و اناالیه راجعون با کمال تاسف و تاثر اطلاع یافتیم، همکار ارجمندمان جناب آقای دکتر افشین فتاحی، عضو محترم هیات علمی موسسه پس از دوسال و اندی مبارزه با بیماری ،دار فانی را وداع گفته اند..این مصیبت وارده را از صمیم قلب به خانواده محترم آن مرحوم،همکاران ، دوستان و وابستگان به آن خانواده گرانقدر تسلیت عرض نموده از خداوند منان برای آن عزیز سفرکرده رحمت و غفران واسعه الهی و برای بازماندگان عزیز صبری جمیل و اجری جزیل مسالت می نماییم.
 ١٣:١٤ - 1399/06/22 - تعداد نظرات : ٠

دوره آموزشی "محاسبه و مدیریت قیمت تمام شده" هفدهم و هجدهم شهریورماه برگزار شد
دوره آموزشی "محاسبه و مدیریت قیمت تمام شده" به مدت 8 ساعت با تدریس آقای مهندس نجار صراف در تاریخ‌های 17 و 18 شهریور ماه 1399 توسط اداره کل آموزش‌های کوتاه‌مدت به صورت آنلاین برگزار گردید.
 ١٦:١٢ - 1399/06/18 - تعداد نظرات : ٠

در بیست‌وپنجمین جلسه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا مطرح شد: رشد ۱۶۸ درصدی پرداخت تسهیلات کرونایی
در بیست‌وپنجمین جلسه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا مطرح شد رشد ۱۶۸ درصدی پرداخت تسهیلات کرونایی
 ٠٩:١٦ - 1399/06/18 - تعداد نظرات : ٠

ارائه تسهیلات ویژه برای جذب رتبه‌های برتر کنکور در مقطع کارشناسی ارشد
📍 تخصیص کمک هزینه تحصیلی ماهانه؛ 📍 پشتیبانی مالی از پایان‌نامه‌ها؛ 📍 امکان فعالیت در بخش‌های پژوهشی.
 ١١:٠٠ - 1399/06/15 - تعداد نظرات : ٠

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>